Kernindeling - www.svgroenendaal.be

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kernindeling

Kernindeling


Kernindeling

Onze jeugdspelers worden in principe volgens hun geboortejaar bij de verschillende kernen ingedeeld.
Hiervan dient soms afgeweken te worden om het aantal spelers in de ploegen te balanceren. Zo is het mogelijk dat een speler bij een ploeg van een jaar ouder wordt ingedeeld.

Voor bepaalde spelers die weinig voetbalervaring hebben is het soms beter dat ze (tijdelijk) bij een jaartje jonger worden ingedeeld. Voor de wedstrijden moet hiervoor bij Voetbal Vlaanderen officieel dispensatie worden gevraagd, met schriftelijke toestemming van de ouders.

Wij proberen ook te kijken of we onze teams deeltelijks kunnen samen stellen rekening houdend met de kwartaal leeftijden.
Wij zijn als club voorstander om deze indeling te gebruiken en niet lauter op kalenderjaar. Er is namelijk een groot verschil tussen een speler van het eerste kwartaal (geboren in Januari, Februari of Maart) en een speler geboren in het laatste kwartaal (Oktober, November of December).

In alle gevallen zal de aanpassing van de indeling met de speler en de ouders besproken worden. Mocht u vragen hierover hebben, dan mag u steeds contact opnemen met onze jeugdcoördinator.

De volwassen spelers worden volgens hun voetbal-capaciteiten en hun voorkeur bij de verschillende ploegen ingedeeld.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!