Kleedkamers - www.svgroenendaal.be

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleedkamers

Kleedkamers

Kleedkamers

Op trainingen en wedstrijden wordt aan elke ploeg een kleedkamer toegewezen. Deze kleedkamer wordt gebruikt voor het omkleden, om een tactische bespreking te houden met de trainer en om te douchen.

Groenendaal raadt sterk aan om na een training en zeker na een wedstrijd gebruik te maken van de mogelijkheid om te douchen. De spelers vinden dit leuk en ze kunnen dan ineens fris naar huis.

Hiervoor steekt in elke sportzak:

  • badhanddoek;
  • badslippers;
  • douchegel of zeep;
  • kam.

Na training of wedstrijd klopt elke speler zijn voetbalschoenen buiten proper alvorens naar de kleedkamer te gaan. De douches dienen niet om de voetbalschoenen af te spoelen!
Ook de kantine wordt nooit met voetbalschoenen betreden!

Om het verloop van trainingen en wedstrijden niet te hinderen is het nodig dat iedereen onmiddellijk na training of wedstrijd gebruik maakt van de kleedkamer en deze zo snel mogelijk terug verlaat.

Na de trainingen wordt de kleedkamer steeds in goede staat achtergelaten. In elke kleedkamer staat een vuilbak om alle afval in te gooien. Meldt eventuele technische of andere problemen onmiddellijk aan de trainer.

Na de wedstrijden stelt de trainer of begeleider telkens 2 spelers aan om de kleedkamer van de ploeg en de kleedkamer van de tegenstander te kuisen met een aftrekker. Dit is snel gebeurd.
Bij de kleinsten kunnen de ouders hen even helpen.

Vanaf de U9 kleden de spelers zich alleen om en douchen alleen. De trainers zullen dit mee in goede banen leiden. D.w.z. geen ouders, broers of zusters in de kleedkamer.

Ook zijn mobiele telefoons niet toegelaten in de kleedkamers. Spelers kunnen deze verzamelen en afgeven aan de trainer of begeleider. Na de training of wedstrijd kan de speler zijn/haar mobiele telefoon ophalen bij de trainer of begeleider. 
Door het niet toelaten van mobiele telefoons, proberen wij als club ervoor te zorgen dat spelers meer bezig zijn met de training of wedstrijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!